Wat weet jij van de Apple watch?

Wat weet jij van de Apple watch?

Wat weet jij al van de Apple watch of wil jij juist meer weten over de Apple watch? In deze blog vergelijken wij de horloges van Apple. Na het lezen van deze blog weet jij alles over de Apple watch 😎 🍎⌚

Wat is een Apple watch?

Een Apple watch is een smartwatch met allemaal fitnessfuncties, maar ook alledaagse applicaties zoals whatsapp. Je kunt dit horloge koppelen met je telefoon waardoor je het dagelijks leven een stuk makkelijker kunt maken. Het horloge werkt op Apple’s besturing systeem IOS, hierdoor is het heel eenvoudig om het horloge te koppelen met jouw iPhone. Om jou een overzicht te bieden wat je allemaal met de Apple watch kunt hebben wij het volgende rijtje voor je opgesteld. Dit kun je onder andere met jouw Apple watch:

 • Berichten versturen
 • Bellen
 • Betalen
 • Fitnes assistentie
 • Hartslag meter
 • Gezondheid statistieken

Daarbij zijn er tal van apps die je kunt installeren waardoor je jouw horloge zou persoonlijk kunt inrichten als jij wilt.

Apple watch

Wat biedt het design van het horloge?

Een onderscheidende factor ten opzichte van de concurrentie is het design van het horloge. Je kunt het namelijk zo persoonlijk maken zoals jij wilt. Het design ook wel het uiterlijk van het horloge is in meerdere kleuren verkrijgbaar namelijk:

 • Space gray
 • Rood
 • Rose goud
 • Zilver
 • Blauw

Daarbij zijn er verschillende soorten bandjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt beschikken over lederen bandjes, schakelbandjes of speciale sportbandjes.

Hoeveel verschillende Apple watches zijn er nu verkrijgbaar?

Apple is momenteel bij de 6e serie van horloges, hiervoor zijn er dus al 5 series uitgebracht. Elk horloge is een verbetering op het voorgaande horloge. Het laatste model, de Apple watch 6 biedt nu namelijk naast de mogelijkheid om de hartslag te meten ook de optie om het zuurstofgehalte in het bloed te meten. Naast dat het horloge het dagelijks leven makkelijker kan maken biedt het ook opties om je gezondheid in de gaten te houden. Bij een eventuele onregelmatige hartslag krijg je ook een melding zodat je alert bent op eventuele problemen. Het bloed zuurstofgehalte hoort bij een gezond persoon tussen de 95% en 100% te zitten. Een scan maken duurt volgens Apple 15 seconden en wanneer dit afwijkt ontvang je dus een melding op je horloge.

Wat kost een Apple watch?

Doordat er nu meerdere series op de markt zijn heb je als consument meerdere opties. Wanneer je voor het nieuwste model kiest kun je vanaf €428,25 instappen. Daarbij zijn er eventueel ook goedkopere modellen. Dit zijn de SE-modellen, een SE-model is vanaf €298,25 verkrijgbaar. Er zitten wel verschillen tussen het 6 serie model en SE-model, zo heeft het SE-model geen meter op het zuurstofgehalte te meten. Wanneer dit voor jou geen prioriteit heeft dan kun je ook prima uit de voeten met een SE-model. Bij de aankoop van een Apple wacht zit een standaard bandje. Wanneer je hierin wilt afwisselen kun je zelf extra bandjes aanschaffen. Vaak starten deze prijzen vanaf € 25,-.

Bedankt voor het lezen van onze blog! Ben je nu geïnteresseerd geraakt in vergelijken? Lees dan ook onze andere blogs! Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram en Facebook ⬇⬇⬇