Innovatieve relatiegeschenken

Wil je opgemerkt worden door potentiële klanten, dan moet je vertrouwen op effectieve reclame. Maar waar hebben bedrijven het meeste succes? Eén ding is zeker: als je vandaag wilt scoren, moet je niet zonder kwaliteit, creativiteit en eigenheid om je te onderscheiden van de massa. Daarom is het essentieel om naast klassieke promotieartikelen zoals pennen, lanyards, snoep en dergelijke, innovatieve relatiegeschenkideeën in te zetten. Want alleen hiermee kan een bedrijf opvallen en positief herinnerd worden door klanten.

Maar met welke promotieartikelen is dit te realiseren en hoe gaan de trends zich in de toekomst ontwikkelen?

U scoort met deze innovatieve reclamemedia Saaie, simpele aanstekers of pennen behoren tot het verleden. Wie vandaag de aandacht wil trekken, moet vooral vertrouwen op ongebruikelijke promotieartikelen. Omdat deze vooral populair zijn bij klanten en zakenpartners. Daarom vertellen wij u welke innovatieve relatiegeschenken u echt zullen overtuigen:

VR-bril

Virtual reality is een van de grote onderwerpen van de komende jaren. Niet alleen games, maar ook films en vele andere toepassingen kunnen dankzij de VR-bril nog intenser worden genoten. Daarom is deze innovatieve weggeefactie een geweldig idee voor bedrijven die altijd up-to-date willen zijn als het gaat om adverteren. Omdat het onderwerp virtual reality nog relatief nieuw is. Daarom trekt u met zo’n ongebruikelijk relatiegeschenk zeker de aandacht van uw klanten en zakenpartners. Laat daarom een ​​VR-bril bedrukken – bij voorkeur met uw logo. Maak indruk met deze innovatieve promotieartikelen.

USB-sticks

USB-sticks zorgen ervoor dat uw klanten en zakenpartners altijd belangrijke gegevens bij de hand hebben en veilig kunnen opslaan. Zodat je hier echt mee scoort, moet je zeker letten op de kwaliteit en vormgeving. Omdat saaie modellen gisteren waren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een variant die aan een sleutelhanger kan worden bevestigd of een product in creditcardformaat? De ontvangers hebben deze praktische helpers altijd bij de hand. U kunt op elk moment belangrijke gegevens openen of opslaan. Zodat uw klanten en zakenpartners altijd aan uw bedrijf worden herinnerd, dient u de USB-sticks te laten bedrukken.

Gepersonaliseerde handdoek

Een gepersonaliseerde handdoek is een persoonlijk en persoonlijk cadeau – voor een verjaardag, naamdag, geboorte of kerst. De individualiteit geeft uw geschenk meer persoonlijkheid en drukt uw waardering uit. Maar met een geborduurde handdoek krijgt de ontvanger niet alleen een persoonlijk en persoonlijk cadeau, maar ook een cadeau waar ze lang plezier van hebben. Onze hoogwaardige handdoeken en garens zorgen ervoor dat u uw dierbaren blij kunt maken met een uniek en bijzonder duurzaam cadeau.

Bluetooth Speaker

Dit innovatieve weggeefidee maakt het mogelijk om muziek af te spelen via een draadloze verbinding. Laat de moderne promotieartikelen bedrukken met uw eigen logo en verspreid ze onder uw klanten. Zodat ze uw favoriete nummers via de luidsprekers kunnen afspelen. Ze zullen keer op keer aan uw bedrijf worden herinnerd.

Zonne-energiebanken

De batterij van de smartphone is weer leeg en er is geen stopcontact in de buurt? Wie kent het probleem niet? Maar dat is precies waar u kunt beginnen. Laat eenvoudig uw logo op solar powerbanks drukken en deel de innovatieve relatiegeschenken uit onder klanten en co. Want hierdoor is de smartphonebatterij in een mum van tijd weer vol, ook als u na het laatste gebruik vergeten bent de powerbank op te laden. Omdat de ontvanger ze alleen maar in de zon hoeft te zetten en zelf elektriciteit kan opwekken.

Actiecamera’s

Of het nu gaat om skiën, zwemmen of mountainbiken – als u uw avonturen als herinnering wilt bewaren, kunt u ze filmen met een actiecamera. Daarom moet u ook in de vrije tijd van uw klanten of zakenpartners aanwezig zijn en hen verrassen met een bedrukte actioncam. U zult zeker scoren met dit innovatieve cadeau-idee. Omdat de weggeefactie allesbehalve saai is.

Inductie laders

Urenlang de laadkabel uit elkaar halen? Dit probleem behoort eindelijk tot het verleden met het innovatieve relatiegeschenkidee. Maak uw klanten en zakenpartners blij met bedrukte inductieapparaten voor hun smartphones. Het enige wat ze hoeven te doen is het apparaat op het laadstation te plaatsen.

LED-zaklampen

Deze freebies zijn ook bijzonder praktisch: LED-zaklampen. Omdat ze bijzonder helder schijnen en weinig energie verbruiken. De batterijen gaan dus erg lang mee. Daarom zijn dit ook promotieartikelen die bijzonder duurzaam zijn. Zodat de ontvangers bij elk gebruik aan uw bedrijf worden herinnerd, moet u zeker uw logo op de zaklampen laten drukken.