3 trends op het gebied van marketing

Marketing is een vak waarin ieder seizoen weer nieuwe ontwikkelingen te vinden zijn. Om het voor jou overzichtelijk te houden, hebben wij 4 trends op het gebied van marketing gevonden die wel eens relevant kunnen zijn voor jou! Na het lezen van deze vier trends ben je weer helemaal op de hoogte van wat er in deze wereld speelt. 

Een animatie maken

Heb je een bedrijf en wil je indruk maken op potentiƫle klanten? Dan kun je dit doen door een animatie te maken. Jouw bedrijf kan door deze animatie uit de animatie studio helder onderwerpen uitleggen en potentiƫle klanten overhalen. Een animatie maken is een professionele en trendy manier om ingewikkelde vraagstukken of producten uit te leggen op een overtuigende manier. Is jouw bedrijf al klaar voor een animatie video? Wij denken van wel!

Influencers inzetten

Social media lijken met de dag populairder te worden en iedere maand komt er wel een nieuw social media platform bij. Dit kan nogal lastig bij te houden zijn, maar als de basis van jouw bedrijf goed is, kun je dit best bijbenen. Door influencers op social media in te zetten bereik je een grote doelgroep. Zo kun je denken aan het verkopen van producten via een influencer door de influencer een review te laten geven, maar er is meer mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld influencers inzetten om jouw bedrijf op te laten vallen en meer naamsbekendheid te geven. 

Producten mooi verpakken

Naast traditionele marketingkanalen is het mooi verpakken van jouw producten een goede manier gebleken om mond-tot-mond reclame te stimuleren. Mooi verpakte producten zou je kunnen combineren met het inzetten van influencers om de verkoop nog meer te vergroten. Producten mooi verpakken laat de consument zien dat je er tijd in hebt gestoken en en je het belangrijk vindt wat zij denken.