Sim only vergelijken, waarom is het verstandig?

Het vergelijken van sim only abonnementen wordt steeds vaker gedaan. Er zijn steeds meer providers en verschillende bundels beschikbaar. Aan de ene kant is dat fijn, want het betekent dat er vast wel een geschikt abonnement voor jou tussenzit. Aan de andere kant kan het er wel voor zorgen dat je niet goed weet hoe je nou tot het beste sim only abonnement voor jou komt. Dat is waarom het mogelijk is te vergelijken. Lees in dit artikel meer over het vergelijken van sim only abonnementen.

Waarom vergelijken?

Sim only abonnementen vergelijken heeft de volgende voordelen: 

  • Filteren naar wens
  • Vergelijken op basis van prijs
  • Bepaal zelf de contractduur
  • Het is mogelijk om providers te vergelijken

Filteren naar wens

Wil je meer data in jouw abonnement? Filter dan op data en geef aan hoeveel je minimaal wilt. Heb je alleen interesse in sim only abonnementen die meer dan 200 belminuten bevatten? Ook daar kun je op vergelijken. Door te filteren kun je jouw eigen bundel samenstellen en zo tot het meest geschikte abonnement voor jou te komen.

Vergelijken op basis van prijs

Heb je alleen interesse in goedkope abonnementen? Vergelijk dan op basis van prijs. Je kunt eerst filteren naar wens, om vervolgens te vergelijken op prijs. Zo kom je tot de goedkoopste sim only abonnementen die ook nog eens geschikt zijn voor jou!

Bepaal zelf de contractduur

Tweejarige sim only abonnementen zijn vaak goedkoper. Je zit er wel langer aan vast. Maandelijks opzegbare sim only abonnementen zijn wat prijziger, maar je bent wel flexibel. Waar ligt jouw voorkeur? Bepaal dit en vergelijk alleen abonnementen met jouw gewenste contractduur.

Providers vergelijken

Het is mogelijk dat je ook op providers wilt vergelijken. Sommigen maakt de provider weinig uit (zolang de prijs en bundel maar in orde zijn), terwijl de ander meer aandacht besteed aan de verschillende aanbieders. Indien dit voor jou belangrijk is, is het verstandig om sim only providers te vergelijken. Aangezien er veel providers zijn, zitten er ook wel verschillen in prijzen en bundels. Daarom is het interessant om ook op providers te vergelijken! Zo kom jij tot het beste sim only abonnement voor jouw persoonlijke situatie.