Waarom is Smiliez de beste vergelijkingssite?

Waarom is Smiliez de beste vergelijkingssite?

Maak jij wel eens gebruik van een vergelijkingssite? Zo niet, dan is vandaag jouw kans om hier verandering in te brengen! Je zult je vast afvragen de beste vergelijkingssite van Nederland is. Als het aan ons ligt is er geen betere vergelijkingssite dan Smiliez. De strijd om de beste vergelijkingssite is als het aan ons ligt dus wel bepaald. Of toch niet? Om jou ook te overtuigen dat wij de beste zijn hebben we de feiten nog even voor je op een rijtje gezet.

Wat onderscheid Smiliez ten opzichte van andere vergelijkingsplatformen?

Smiliez is een vergelijkingsplatform wat actief is sinds 2021. Wij werken met een team van specialisten die jou iedere week van nieuwe content voorzien. Onze specialisten vergelijken de meest actuele producten en diensten die voor jou relevant zij. Zo blijf jij up-to-date van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

Smiliez vergelijkingssite

Waarom is Smiliez een vergelijkingsplatform begonnen?

Smiliez is een vergelijkingsplatform begonnen omdat het tijd is voor verandering! Mensen betalen onnodig te veel voor producten of diensten omdat de markt het overzicht verstoort. Producten en diensten worden tegenwoordig door Jan en alleman aangeboden maar hoe kun je waarborgen dat deze verkoper de beste en goedkoopste keuze is voor jou? Een aankoop doen doe je meestal voor lange termijn, daarbij kun je je geld maar één keer uitgeven. Dit wil je natuurlijk wel goed doen zonder spijt te krijgen of een miskoop te doen.

In de blogs van Smiliez vertellen wij jou wat relevant is en waar je op kunt letten bij je nieuwe aankoop. Zo kun jij bepalen welke aanbieder het beste bij jou past, zo sluit je overbodige aanbieders uit waardoor het overzicht in de markt weer in zicht komt. Op deze manier filter jij relevante aanbieders waardoor je kunt kiezen voor de beste deal.

Wat is het lange termijn doel van Smiliez?

Smiliez is één van Nederland snelst groeiende vergelijkingsplatformen. Wij streven er als organisatie naar om in 2030 de top van Nederland te hebben bereikt. Dit doen wij door wekelijks meerdere updates te plaatsen. Doordat wij werken met specialisten uit het werkveld is elke review en vergelijking oprecht.

Hoe kan ik Smiliez volgen?

Smiliez is actief op meerde social mediakanalen. Je kunt ons vinden op Instagram, Facebook en Pinterest. Hier verschijnen de updates met wanneer er weer nieuwe items online staan. Op deze manier mis jij dus niets meer! Wil jij ons een handje helpen om ons lange termijn doel te behalen? Like en deel ons berichten dan op Facebook en zet onze Instagram berichten eens in je story! Via Pinterest kun je onze pins opslaan of toevoegen aan je eigen borden.

Wat vergelijkt Smiliez?

Smiliez vergelijkt de nieuwste producten en diensten die op de markt verschijnen. Hier kun je denken aan:

 

 

Wil jij een verzoek indienen voor een review of vergelijking? Dat kan! Via het contact formulier kun je ons benaderen met jou vraag. Laat ons weten over welk product of dienst jij meer wilt weten, onze specialisten gaan graag voor je aan het werk!