Samsung mobiele telefoon vergelijken

Waar moet je op letten bij een Samsung telefoon vergelijken?

 

Ben jij opzoek naar een nieuwe Samsung telefoon, dan is deze blog geschikt voor jou! Er bestaan namelijk ontzettend veel verschillende soorten en maten aan Samsung telefoons, allemaal weer een klein beetje anders. In deze blog kun je lezen waar je op moet letten bij een mobiele Samsung telefoon vergelijken.

Algemene informatie over de Samsung telefoon

Samsung is het telefoonmerk wat de grootste variatie heeft in hun assortiment. Samsung is hierdoor niet voor niets de grootste telefoon fabrikant van dit moment en dit komt mede door hun ontzettend uitgebreide assortiment. Ook qua prijzen zit er erg veel verschil tussen, één van de duurdere modellen is de Samsung Galaxy S5, de Galaxy S4 en de Galaxy Notes. Dit zijn DE high end smartphones van het moment. Hier ben je dus ook mobiele Samsung telefoons aan het vergelijken.

De Samsung Galaxy S5 is de telefoon van het moment, dit omdat deze telefoon alles heeft wat je maar van een telefoon kunt verwachten. Hieronder lees je een paar specificaties over de Samsung Galaxy S5.

  • Deze telefoon is 5,1”
  • Hij heeft een SAmoled scherm en is stof en waterdicht
  • Het heeft een Quad-core processor met de nieuwste techniek van Qualcomm
  • 2 GB intern werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen

Samsung is al erg lang één van de grootste merken in de telefoonwereld. Samsung Electronics ‘stamt af’ van het moederbedrijf Samsung Group. Dit is in 1938 opgericht in Zuid-Korea. De grootste concurrent van Samsung is natuurlijk Apple, deze bedrijven hebben vrij regelmatig gedoe, dit doordat ze elkaar ideeën voor producten zouden gebruiken.

Mobiele Samsung telefoon vergelijken

Nieuwe ontwikkelingen

Samsung is eigenlijk 24/7 bezig met nieuwe ontwikkelingen. Samsung was de eerste telefoon die volledig touch screen had. Ook was Samsung de eerste met AMOLED en SuperAMOLED schermen.Samsung verkoopt niet alleen telefoons, ze verkopen ook computers, televisies, printers, afwasmachines en camera’s. Samsung telefoons staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook is het gebruiksgemak van de producten ontzettend goed.

Bij Apple duurt het vaak een hele poos voordat er weer een nieuwe telefoon uit wordt gebracht. Daarom blijft Samsung dus de grootste aanbieder op dit gebied, Samsung blijft constant nieuwe telefoons ontwikkelen. Deze soorten variëren van high end smartphones tot de budgetmodellen.

De allernieuwste ontwikkelingen rondom de Samsung telefoons

Samsung is alleen maar bezig met de software en het gebruiksgemak van de telefoons te verbeteren. Zo hebben de ook Samsungs uitgebracht met een buigbaar scherm, hiervan zijn de eerste prototypes getoond in 2013. Vaak krijgt Samsung kritiek of de nieuwe en unieke telefoons. De kritiek is dan vaak dat er te veel apps en functies op de telefoon zitten die niet nodig zijn en totaal niet gebruikt worden. Samsung heeft inmiddels zoveel telefoons uitgebracht dat er eentje bij moet zitten die aan jou eigen voldoet.

Samsung Galaxy

TEKST H3De parel van Samsung is de laatste jaren de Galaxy serie. Dit was de versie telefoon die als eerste de volledige touchscreen had. De Galaxy serie van de telefoons zijn in verschillende prijsklassen te vinden. Er bestaan telefoons met alles erop en eraan of je kunt er voor kiezen om een telefoon aan te schaffen wat een goedkoper model is die minder functies en luxe bevat.

Galaxy Note

Voor velen was de Galaxy een te grote telefoon, maar tegenwoordig wordt dit model steeds populairder. Deze telefoon komt voor in verschillende groottes.