Maak indruk met pennen met opdruk!

Wilt u opvallen bij uw klanten? Of wilt u uw bedrijfsnaam bekendmaken bij een breder publiek? Zoek dan niet verder en maak gebruik van pennen met opdruk! Pennen met opdruk zijn een van de meest voorkomende relatiegeschenken en zijn geweldig om cadeau te geven aan uw klanten of partners. Het is niet alleen een praktisch geschenk, maar het draagt ook nog eens bij aan uw branding. In deze blog delen wij alle informatie over pennen met opdruk.

1. Waarom kiezen voor pennen met opdruk?

Pennen zijn een populair relatiegeschenk en worden vaak gebruikt. Het is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Uw bedrijfsnaam, logo, slogan of website-URL kunnen gemakkelijk worden afgedrukt op een pen. Elke keer dat uw klanten de pen gebruiken, herinneren zij zich uw bedrijf en zullen zij onbewust uw bedrijfsnaam promoten. Uw bedrijf bereikt dus een veel breder publiek. Daarnaast zijn pennen ook nog eens goedkoop en gemakkelijk te produceren. Kortom, een win-win situatie!

2. Soorten pennen met opdruk

Er zijn diverse soorten pennen met opdruk beschikbaar. Van basic pennen tot luxe pennen. Het soort pen dat u kiest hangt af van uw doel en budget. De meest voorkomende pennen zijn de kunststof pennen met opdruk. Deze zijn goedkoop en gemakkelijk te produceren. Andere opties zijn metalen pennen, eco pennen en touch pennen. Als u op zoek bent naar luxe pennen, dan zijn er ook diverse mogelijkheden, zoals parker pennen. Kortom, voor elk budget en doel is er een geschikte pen met opdruk.

3. Design opties

Als het gaat om het ontwerpen van uw opdruk, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen voor een enkele kleur opdruk of een full-color bedrukking. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gravering of een reliƫf. Als u niet zeker weet welk ontwerp u moet kiezen, dan kunnen leveranciers u helpen een geschikt ontwerp te maken. Let op dat u uw bedrijfsnaam, logo en contactgegevens duidelijk zichtbaar maakt op de pen.

4. Waar u op moet letten

Bij het kiezen van de juiste pen met opdruk zijn er enkele zaken waar u op moet letten. Denk aan kwaliteit, kleurechtheid, afwerking en levertijd. Kies altijd voor een betrouwbare leverancier die goede kwaliteit producten kan leveren. Vraag de leverancier om monster pennen, zodat u kunt testen of de kwaliteit en de opdruk aan uw verwachtingen voldoen. Als u voor een deadline levert, vraag dan naar de levertijd. Zorg dat u de leverdatum duidelijk communiceert met uw leverancier.

5. Kosten

Pennen met opdruk zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en zijn ook ideaal als relatiegeschenk. U kunt uw klanten of partners verrassen met een praktisch en nuttig cadeau. De kosten van een pen met opdruk hangen af van het aantal pennen dat u wilt, het soort pen dat u kiest, de opdruk en de hoeveelheid kleuren van de opdruk. Over het algemeen geldt: hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de prijs per pen is. Vraag altijd om een offerte bij uw leverancier.

Pennen met opdruk zijn een slimme en betaalbare manier om uw bedrijf te promoten. Het is een praktisch relatiegeschenk waarmee u uw bedrijf kunt promoten. Er zijn diverse soorten pennen met opdruk beschikbaar, van basic tot luxe pennen. Het kiezen van de juiste pen en een geschikt design hangt af van uw doel en budget. Kies altijd voor een betrouwbare leverancier en vraag om monster pennen om de kwaliteit te testen. U zult versteld staan van de reacties van uw klanten en partners. Maak indruk met pennen met opdruk!

Kijk voor meer informatie over bedrukte pennen op www.bedrukken.nl