Wat is er bijzonder aan de iPhone 11?

Wat is er bijzonder aan de iPhone 11?

De iPhone 11 is nu al een tijdje op de markt en wordt dagelijks gebruikt door veel mensen. De telefoon is een opvolger van de iPhone XR en is samen in 2019 uitgebracht met drie andere modellen. Maar waarom is deze telefoon beter dan de iPhone XR en wat is er nu eigenlijk zo bijzonder aan? Dat en nog veel meer lees je in deze blog.

Wat is het verschil met de iPhone XR?

Om een goede keuze te kunnen maken over de aanschaf van de nieuwe telefoon is het belangrijk om de specificaties te weten. Het is soms lastig om verschillende iPhone modellen te vergelijken. Toch is het makkelijk als je denkt. Het is een kwestie van alle punten naast elkaar zetten zodat je een overzicht hebt. Dan is het kiezen niet meer zo lastig. Om het design hoef je het niet te doen, want de twee telefoons lijken heel veel op elkaar. Sterker nog, ze hebben precies dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht. Ze zijn beide te verkrijgen in zes kleuren, maar zijn niet verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Het nieuwe toestel is verkrijgbaar in de kleuren geel, wit, zwart, groen, paars en rood. De twee toestellen zijn beide gemaakt van aluminium en glas, je kunt ze beide draadloos opladen en ze hebben dezelfde afmetingen. Maar wat is er beter aan de iPhone 11? Het echte verschil zit in de onderdelen die zijn gebruikt.

iPhone 11

iPhone XR

·      Camera: 12 MP voor en 12 MP achter    

Camera: 7 MP voor en 12 MP achter

·      Geheugen: 64GB, 128GB OF 256GB 

Geheugen: 64GB of 128GB

·      Processor: A13 Bionic

Processor: A12 Bionic

·      Batterij: 3110 mAh 

Batterij: 2942 mAh

iPhone 11

Is de camera van de IPhone 11 goed?

Een van de belangrijkste dingen waar een telefoon aan moet voldoen is een goede camera. Iedereen wil alles vastleggen en je kunt niet achterblijven in de kwaliteit van de camera. Beide iPhone ’s maken foto’s met 12 megapixels. Er is een groot verschil: iPhone 11 heeft twee camera’s aan de achterkant, terwijl de iPhone XR er maar een heeft. De tweede camera heeft een ultragroothoeklens, waardoor je met de iPhone 11 meer mogelijkheden hebt om foto’s te maken. Op deze manier kun je deze telefoon gebruiken om alle stapvrienden op de foto te laten verschijnen. Selfie? Het nieuwe toestel doet het in dit opzicht beter dan de voorganger. De selfiecamera kan 12 megapixel foto’s maken, terwijl de iPhone XR een 7 megapixel camera aan de voorkant heeft. Je kunt ook de camera aan de voorkant van de iPhone 11 gebruiken om slow motion-video’s te maken. Dit is een  erg coole nieuwe functie die door veel mensen wordt gebruikt om mooi beelden vast te leggen.

Welke is telefoon is beter de iPhone 11 of de iPhone XR?

Er kan lang over gediscussieerd worden, maar het is duidelijk welke beter is. En dat is de iPhone 11. Het belangrijkste punt waarom dat toestel beter is, zit hem in de hardware. Want de telefoon heeft een sterkere processor, hierdoor is het een stuk sneller. De telefoon heeft meer en betere camera’s en die camera’s bieden veel meer mogelijkheden. En de batterij gaat een stuk langer mee. Als je alleen naar het design kijkt is het nieuwe toestel niet zo spannend, want het is gewoon een kopie van zijn voorganger.